Het kan voor komen dat u als consument het bestelde product(en) na ontvangst naar ons wilt retourneren. Als u hiertoe besluit, verzoeken wij u zo snel mogelijk een aanvraag voor retourzending in te dienen. Het bestelde product(en) dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel geretourneerd bij ons te zijn. Wij zullen vervolgens de volledige aankoopwaarde veelal binnen 10 werkdagen terugstorten indien het product voldoet aan de algemene retour voorwaarden.

Producten mogen uit de verpakking worden gehaald, maar dienen -indien redelijkerwijs mogelijk- ongebruikt, als nieuw, in een onbeschadigde verpakking (gelijk aan de originele verpakking) en compleet met alle toebehoren te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is houden wij het recht om het product te weigeren of slechts tegen een deel van de aankoopwaarde te vergoeden. 

Retouren zonder kopie factuur / order kunnen wij niet achterhalen en worden niet vergoed. Wij kunnen helaas niet zien van wie dit pakket afkomstig is zonder kopie van de factuur/bestelling.  

Voordat u een product kunt retourneren dient u daar bij onderstaand formulier voor in te vullen. Enkele producten zoals software, verbruiksartikelen, meer dan 2 dezelfde en producten op maat zijn namelijk uitgesloten van retour. De bevestiging gebeurt d.m.v. een RMA (Return Material Authorisation) aanvraag. Om een RMA aanvraag te doen kunt u een mail sturen via ons contactformulier. Bij uw aanvraag dient u duidelijk aan te geven om wat voor product of bestelling het gaat en wat de reden is. Uw aanvraag wordt beoordeeld door een medewerker. Na acceptatie van uw RMA aanvraag krijgt u instructies hoe u het product kunt aanleveren.

Nadat u een RMA aanvraag heeft gedaan, en bevestiging heeft gekregen dat u het product kunt retourneren, dan kunt u het product met het rma formulier welke u van ons heeft ontvangen aan ons retourneren.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Winkelkeurig

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Beoordeling

"Strakke prijzen! Goede service!" - Michel

"Snelle levering, ik had mijn disney bankje 11:00 uur besteld en de volgende dag al in huis! Prima shop! - Eelkje"

Casero elektronica
Casero winkelcatalogus
Warenhuizen webwinkels
Appieshop
Ik Koop Online
Casero Europe
Casero Domein & Hosting eigenstart

Over ons

De waardering van www.winkelkeurig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 52 reviews.

Winkelkeurig.nl is een online winkel van Casero met een uitgebreid assortiment in o.a.  elektronica, huishoudelijke apparaten, speelgoed en vrijetijdsartikelen + de bijbehorende accessoires. Dit assortiment bestaat uit artikelen van de bekende merken en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen.

Winkelkeurig verzendt na betaling op het door u aangegeven verzendadres. Zodra een pakket verstuurd wordt ontvangt u een track & trace code.
 

Onze gegevens

WINKELKEURIG.NL
Casero.nl
De Keeg 7 9076 CJ  St.-Annaparochie

E-mail: winkelkeurig@casero.nl

Kvk: 01106441
Btw. NL1097 77 074 B01

Bank: ING Bank
Iban: NL 57 INGB 0006 2400 71 t.n.v. Casero.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Winkelkeurig.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen