Garantievoorwaarden Winkelkeurig

Garantie

Op vrijwel alle merken ontvangt u bij Winkelkeurig.nl standaard 2 jaar fabrieksgarantie.


Winkelkeurig.nl biedt u garantie op non-conformiteit en garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en daarnaast vrij zijn van gebreken. In de informatie bij ieder product op de webshop is de aanbevolen garantie afhandeling en de fabrieksgarantie terug te vinden. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum.

Garantie via Winkelkeurig.nl
Winkelkeurig.nl staat in voor de wettelijke regels van garantie en conformiteit. Wanneer er sprake is van een defect verzoeken wij u een RMA aanvraag voor garantie in te dienen. Bij een RMA (Return Material Authorisation) vraagt u de bevestiging om product(en) terug te sturen. Middels de Garantie via Winkelkeurig.nl worden defecten op basis van non-conformiteit bij een consumentenkoop kosteloos afgehandeld. Ten behoeve van de optimale afhandeling kunt u naast de afhandeling via Winkelkeurig.nlgebruik maken van On-site, Pick-up & Return en Carry-in garantie.

On-site garantie
Diverse fabrikanten bieden On-site garantie. Zij hebben dan zelf een servicecentrum dat de garantie afhandelt. Wanneer u een probleem heeft met een product waarvoor On-site garantie geldt, kunt u bij Winkelkeurig.nl het actuele telefoonnummer van het servicecentrum van de fabrikant opvragen. Het servicecentrum zal vervolgens alles verder met u afhandelen. Er zal een afspraak op locatie gemaakt worden en bekeken worden of het defect en/of het probleem op locatie verholpen kan worden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal via de fabrikant een (tijdelijk) vervangend product geregeld worden. Als er sprake is van gebruikersfouten of gebruikersschade, kan in voorkomende gevallen eventuele onderzoeks- en handlingskosten doorbelast worden.

Pick-up & Return garantie
Deze vorm van garantie is een speciale service wat door de fabrikant gegeven wordt bovenop de normale fabrieksgarantie van het product. Wanneer u een probleem heeft met een product waarvoor Pick-up en Return garantie geldt, kunt u bij Winkelkeurig.nl het actuele telefoonnummer van het servicecentrum van de fabrikant opvragen. Het servicecentrum zal vervolgens alles verder met u afhandelen. Indien er sprake is van een defect, laat het servicecentrum het product bij u ophalen door een transportbedrijf. U ontvangt geen tijdelijk vervangend product. Als het product gerepareerd is, wordt het weer bij u afgeleverd. Deze service is kosteloos, zolang het product compleet aangeleverd wordt en binnen de fabrieksgarantie behandeld kan worden.

Carry-in garantie
Naast On-site en Pick-up en Return garantie bestaat er Carry-in garantie. Wanneer u een probleem heeft met een product waarvoor Carry-in garantie geldt, kunt u bij Winkelkeurig.nl het actuele telefoonnummer van het service-centrum van de fabrikant opvragen. Het servicecentrum zal vervolgens alles verder met u afhandelen. Indien er sprake is van een defect dient u het product zelf naar de reparatieafdeling van het servicecentrum te verzenden. Soms ontvangt u eerst een gefrankeerde doos met instructies om het product ter reparatie te versturen. U ontvangt geen tijdelijk vervangend product. Als het product gerepareerd is, wordt het weer bij u afgeleverd.
Daarom Winkelkeurig!

Daarom Winkelkeurig!

- Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen
- snelle bezorging
- alle artikelen uit voorraad leverbaar
- GRATIS spaarpunten bij elke bestelling