Foto

Plaats hier een review over Winkelkeurig.nl

Winkelkeurig.nl is tevens partner van Bol.com en scoort met een 9.0 

Nijdam - 17/01/2018 om 16:56

Voor het eerst besteld bij Winkelkeurig, omdat de prijzen zo scherp zijn. Onbekend maakt vaak onbemind, maar het feit dat deze shop in mijn provincie Friesland een vestiging heeft, maakte dat ik de gok waagde.
Het duurde weliswaar iets langer dan verwacht (4 werkdagen), maar dat mag de pret niet drukken! Ik heb mijn artikelen in goede staat ontvangen en we zijn er erg blij mee. :-)

Algemeen
Prijs
Levering
Mariska - 07/12/2017 om 13:08

Helaas ook heel veel negatieve recensies gelezen, vandaar dat ik juist mijn goede ervaring wil delen.
Ik had een product besteld , binnen 24 uur een reactie dat dit niet meer leverbaar was bij de leverancier.
Dit klopt ook helemaal, want ik heb er nog een hele taak aan gehad het wel te vinden voor mijn dochter.
Ik had de order vooruit betaald, maar mocht aangeven wat ik wilde en heb het bedrag de volgende dag alweer op mijn rekening bij geschreven zien worden.
Dus ondanks dat deze order uiteindelijk geannuleerd en dus geheel niet geleverd is door overmacht, wil ik wel benadrukken dat de communicatie en financiële afhandeling keurig en vlot zijn verlopen.
Het is jammer wanneer er enkel negatief over een bedrijf gepraat word, maar mensen spuwen nu eenmaal liever gal als dat ze wat attents melden lijkt het wel .
Er word alleen vaak met oogkleppen gekeken.
Winkelkeurig... Mijn hartelijke dank voor jullie bekwame en nette afhandeling!

Shareen - 22/11/2017 om 19:45

Ik heb voor mijn dochter de complete Minnie mouse kinderkamer besteld. Keurig dezelfde dag nog een bevestiging en een mail ontvangen over de voortgang van mijn bestelling. De bestelling is snel én in goede orde ontvangen. Ik kan niet oordelen over de andere reviews, maar op incidenten kun je niet afgaan.
Zeker een aanrader om hier iets te bestellen!

Algemeen
Prijs
Levering
Shareen - 22/11/2017 om 19:38

Super goede service!

Algemeen
Prijs
Levering
David - 19/11/2017 om 11:58

Al jaren trouwe klant bij jullie. Die enkele keer dat er iets fout is gegaan werd dit steeds keurig opgelost ( overigens vaak ook nog niet eens jullie schuld). Prima klantenservice, even een mailtje sturen en ik krijg altijd binnen 2 dagen bericht. Ga zo door! mijn bestelling weer ontvangen. Prima levering!

Algemeen
Prijs
Levering
Loes - 07/11/2017 om 12:50

Even getwijfeld of ik er goed aan gedaan had om bij jullie te bestellen na wat slechte recensies gelezen te hebben.
Maar .... alles is prima verlopen . Prijs, levering en het contact met jullie.

Algemeen
Prijs
Levering
Van Dijk - 31/10/2017 om 22:10

Snel geleverd. Binnen een dag in huis en niet duur. Product ziet er goed uit, was goed verpakt in zwart folie. Ga de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Algemeen
Prijs
Levering
 
Pagina 1 van 1
 

Winkelkeurig

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Beoordeling

"Strakke prijzen! Goede service!" - Michel

"Snelle levering, ik had mijn disney bankje 11:00 uur besteld en de volgende dag al in huis! Prima shop! - Eelkje"

Casero elektronica
Casero winkelcatalogus
Warenhuizen webwinkels
Appieshop
Ik Koop Online
Casero Europe
Casero Domein & Hosting eigenstart

Over ons

De waardering van www.winkelkeurig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 52 reviews.

Winkelkeurig.nl is een online winkel van Casero met een uitgebreid assortiment in o.a.  elektronica, huishoudelijke apparaten, speelgoed en vrijetijdsartikelen + de bijbehorende accessoires. Dit assortiment bestaat uit artikelen van de bekende merken en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen.

Winkelkeurig verzendt na betaling op het door u aangegeven verzendadres. Zodra een pakket verstuurd wordt ontvangt u een track & trace code.
 

Onze gegevens

WINKELKEURIG.NL
Casero.nl
De Keeg 7 9076 CJ  St.-Annaparochie

E-mail: winkelkeurig@casero.nl

Kvk: 01106441
Btw. NL1097 77 074 B01

Bank: ING Bank
Iban: NL 57 INGB 0006 2400 71 t.n.v. Casero.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Winkelkeurig.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen